Bier Alles over bier en zelf brouwen

Bier

Alles over bier en zelf brouwen

 

Biercafes Bierproeflokalen

Bierproeflokalen en Biercafé's
Belgisch Biercafé Boudewijn opende medio 2006 haar deuren op de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam. Het is een café gebouwd in de warme stijl van Belgische cafés aan het begin van de vorige eeuw. Bruxelles in Breda, Bélvèdere in Delft en Moeke in Breda gingen Boudewijn in Nederland voor, maar het Belgisch Biercafé concept vind je in de hele wereld van Tokyo tot New York. winter bier

Dit biercafé in Rotterdam opende zijn deuren op het Stadhuisplein op 21 maart 1961. Door deze openingsdatum is ‘t Fust het oudste, bruine café op het Stadhuisplein. Velen hebben geprobeerd en proberen nog dit café, met zijn gezellige unieke bar, zijn houten vloer en sfeervolle interieur, te imiteren, wat echter nog heden ten dage niet is gelukt!

Biercafé Arendsnest, Amsterdam Proeflokaal Arendsnest, in tegenstelling tot de overige biercafés in Amsterdam en Nederland, die voornamelijk Belgisch bier tappen, wordt in Proeflokaal Arendsnest alleen bier van Nederlandse brouwerijen geschonken.

Biercafé Belgique Amsterdam

Biercafé Bruxelles, Belgisch Biercafé Bruxelles, Breda

Biercafé Beyerd Breda Brouwerij De Beyerd

Biercafé De Bonte Koe Purmerend

Biercafé Jos in Nijmegen Cafe Jos Meesterschenkerij B.V.

Biercafé Kandinsy Tilburg

Biercafé Take One Maastricht

Biercafé de Beurs Oosterhout

In de Wildeman Amsterdam
In de Wildeman Amsterdam Bierproeflokaal In de Wildeman

In den Dorstigen Haen Labierint Centre des Cafés in Venlo is een uniek horeca etablissement bestaande uit een vijftal (eet)café's die direct met elkaar in verbinding staan maar elk een unieke sfeer uitademen.

Lemmy's Biercafé Leiden Lemmy's is het biercafe van Leiden met acht wisseltaps zeventig soorten speciaalbier van de fles en vijftig single malt whiskies.

Locus Publicus Rotterdam
Locus Publicus Rotterdam Bierlokaal Locus Publicus Rotterdam. Geniet van de keuze uit meer dan 200 speciaalbieren.

Bier gesponsorde advertentie