Bier Alles over bier en zelf brouwen

Bier

Alles over bier en zelf brouwen

 

Bierbrouwerijen Nederland

Afbeelding  een bierbrouwerij in 1700
Afbeelding een bierbrouwerij in 1700
Keinere en middelgrote bierbrouwerijen in Nederland
Bird Brewery Amsterdam
Kwaliteitsbieren met een eigenwijze twist. Met een hoop kennis, enthousiasme en de juiste ingredienten brouwt Bird Brewery prachtig bier.

Brouwerij Sint Servattumus
Brouwerij Sint Servattumus
Bierbrouwerij Sint Servattumus in Schijndel Noord Brabant, een ambachtelijke brouwerij, gespecialiseerd in het brouwen van speciale streekbieren en ambachtelijke etiketbieren. De enige brouwerij met echte Schijndelse hop! Bovendien is Bierbrouwerij Sint Servattumus gespecialiseerd in het brouwen van Speltbier.

Budels Bier
Budels Bier
Budels Bier Budelse Brouwerij Een onafhankelijke en zelfstandige familiebrouwerij met een rijke historie gelegen in het centrum van het Brabantse Budel. Het bier wordt ambachtelijk gebrouwen het bewaken en aandacht schenken aan het brouwproces garanderen een bier van top kwaliteit. De behaalde medailles van de

Christoffel Bier
Christoffel Bier
Christoffel Bier, Roermond, Limburg Bierbrouwerij St. Christoffel is een Roermondse bierbrouwerij en bestaat sinds 1986. De brouwerij wordt gezien als de grootste onder de kleine brouwerijen in Nederland. De naam "St. Christoffel" komt van de patroonheilige van de stad Roermond: Sint Christoffel. Oprichter van de brouwerij is Leo Brand, een telg uit de gelijknamige bierfamilie Brand.

De Drie Ringen
De Drie Ringen
De Drie Ringen De 3 Ringen Amersfoortse bierbrouwerij. De brouwwijze van de Drie Ringen is ambachtelijk en traditioneel. Het is nog altijd de brouwer die verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het bier. De brouwerij gebruikt natuurlijk en gezuiverd Amersfoorts water als basis voor het brouwproces. Daaraan worden traditionele grondstoffen als gerste- en tarwemout, hop en gist toegevoegd. Er worden uitsluitend bovengistende bieren in een eigentijds jasje gebrouwen. Niet alle bieren zijn het gehele jaar verkrijgbaar.

Grunn Speciaal bier
Grunn Speciaal bier

Gulpener bier
Gulpener bier Gulpener Verenigt | Gulpener Bierbrouwerij B.V.

Hertog Jan bier
Hertog Jan bier

Hoeksche Waard bier
Hoeksche Waard bier

Jopen bier
Jopen bier Jopen Bier is een Haarlems bier dat inmiddels landelijk te verkrijgen is. De cafe brouwerij is gevestigd in de Jopenkerk in het centrum van Haarlem.

Pötje bier Sittard, Natuurlijk verfrissend bier. Bronwater, Gerstemout en Hop zijn die natuurlijke bestanddelen die Pötje zo verfrissend maken. Het bronwater uit de Josef Quellen dient als het waardevolste bestanddeel voor het Bier. De hop uit de bekende aanbouwgebieden Holledau en Tettnang in Zuid-Duitsland geeft het bier een aangename smaak. Deze kompositie van uitgezochte grondstoffen en een lange rijping bij zeer lage temperatuur, wordt alleen nog gevolgd door een filtratie, waarbij alle smaakstoffen en natuurlijke ingrediënten behouden blijven.

Zeeuwse Bierbrouwerijen
Zeeuwse Bierbrouwerijen

Bier gesponsorde advertentie